İstanbul Abhaz Dernegi - İstanbul Abhaz Dernegi

İstanbul Abhaz Dernegi

OVERVIEW

The site abhazdernegi.org currently has a traffic classification of zero (the smaller the better). We have crawled twenty pages within the domain abhazdernegi.org and found eight websites referring to abhazdernegi.org. We have discovered one contacts and directions for abhazdernegi.org to help you correspond with them. The site abhazdernegi.org has been on the internet for nine hundred and fifty-three weeks, seven days, twenty hours, and thirty-five minutes.
Pages Parsed
Links to this site
Addresses
Online Since
Feb 2006

ABHAZDERNEGI.ORG TRAFFIC

The site abhazdernegi.org has seen alternating amounts of traffic for the whole of the year.
Traffic for abhazdernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for abhazdernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for abhazdernegi.org

ABHAZDERNEGI.ORG HISTORY

The site abhazdernegi.org was started on on February 07, 2006. It is currently nine hundred and fifty-three weeks, seven days, twenty hours, and thirty-five minutes young.
REGISTERED
February

DOMAIN SPAN

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO ABHAZDERNEGI.ORG

Abhaz Dernekleri Federasyonu

Abhazya Dışişleri Bakanlığı İle 2015 Yılı İçin Protokol İmzalandı! Yaşba Şükriye GÜL ve Bıcıpha Necla Hanım Vefat etmiştir. Abhazya Dışişleri Bakanlığı İle 2015 Yılı İçin Protokol İmzalandı! Published 2 gün ago. Yaşba Şükriye GÜL ve Bıcıpha Necla Hanım Vefat etmiştir.

Abhazya haberleri

Hadjimba, Putin İle Görüştü.

ALAŞARA REKLAM AKADEMİSİ - Resmi Internet Sitesi

Sitemizde Yer Alan Tüm Ürünler Firmamız Bünyesinde Üretilmektedir. Tedarikçi Değil, Üretici Firma. ÇOK YAKIN ZAMANDA YENİDEN SİZLERLE BİRLİKTEYİZ. a l a s a r a .

Darıyeri Hasanbey Köyü Abhaz Kültür Derneği - DARIYERİ HASANBEY KÖYÜ

Dillerini kaybetmiş toplumlar canlarını ka Devamı. SHARATIN VE RİRAŞE DÜZCE Yİ BÜYÜLEDİ. SHARATIN VE RİRAŞE DÜZCE Yİ BÜYÜLEDİ. Derneğimizin düzenlediği etkinlikte Abhaz devlet dans topluluğu dünyaca ünlü Şharatın ve İstanbul Abhaz Kültür derneğinin Çocuklar.

WHAT DOES ABHAZDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of abhazdernegi.org Mobile Screenshot of abhazdernegi.org Tablet Screenshot of abhazdernegi.org

CONTACTS

Istanbul Abhaz Kultur Dernegi

Selimiye Kisla Caddesi No:8/59 Uskudar

istanbul, 00000

TR

ABHAZDERNEGI.ORG SERVER

We observed that the main root page on abhazdernegi.org took one thousand two hundred and thirty-two milliseconds to stream. Our crawlers could not detect a SSL certificate, so in conclusion our crawlers consider this site not secure.
Load time
1.232 sec
SSL
NOT SECURE
IP
94.73.150.130

NAME SERVERS

ns1.natrohost.com
ns2.natrohost.com

FAVICON

SERVER SOFTWARE

We detected that this website is weilding the Apache os.

SITE TITLE

İstanbul Abhaz Dernegi - İstanbul Abhaz Dernegi

DESCRIPTION

İstanbul Abhaz Dernegi

PARSED CONTENT

The site abhazdernegi.org states the following, "GENÇLİK GECESİ 26 EKİM 2013." I noticed that the webpage stated " 8 Mart 2014 DÜNYA KADINLAR GÜNÜ." They also stated " VLADİSLAV ARZINBA NIN ÖLÜMÜNÜN 5. Semih Pala ve Mehmet Ali Gülün Acılarını Paylaşıyoruz. Semih Pala ve Mehmet Ali Gülün Acılarını Paylaşıyoruz." The meta header had İstanbul Abhaz Dernegi as the first keyword.

SEE MORE DOMAINS

Abhaz Dernekleri Federasyonu

Abhaz Haber

Yaş Günü ve 2015 Arzınba Yılı Nedeniyle Düzenlen Etkinliklere Katılmak Üzere Davet Edildiği Abhazyada Önceden Planlanan Çalışma Planları İmza Törenleri Yapıldı. Yaşba Şükriye GÜL Hanım Vefat Etmiştir. Bıcıpha Necla Hanım Vefat Etti. 2015 Arzınba yılı nedeniyle ilk Bölümü Abhazyada olmak üzere iki aşamalı etkinlikler düzenlendi. ABHAZ HABER MUHABİRLER ARIYOR! Abhazya Başbakan 1. Yaşba Şükriye GÜL Hanım Vefat Etmiştir.

Пансионаты Абхазии и санатории. Отели и гостиницы Абхазии

Добро пожаловать на морской курорт Абхазия! Для граждан Российской Федерации Абхазия является ближайшим и самым доступным субтропическим курортом. Всего за 2 часа Вы сможете добраться в настоящий субтропический рай из душного и тесного мегаполиса по средствам регулярного авиа сообщения Москва-Адлер. Чтобы попасть в Абхазию гражданам других стран не нужно виз и загранпаспортов. Формальности, во время перехода границы не отнимут у Вас много времени.

Абхазия и Зимняя олимпиада в Сочи 2014

Абхазия и Зимняя олимпиада в Сочи 2014. Хронология событий в Абхазии и России за 2007-2014. Вторник, 14 августа 2012 г. Премьер Медведев сказал, что Россия продолжит давать деньги на восстановление Абхазии. Сказал там, что Россия продолжит давать деньги на восстановление.

Абхазия туризм Отдых в Абхазии Гагра, Сухум, Пицурнда

Где развлечься и поесть? Связь, интернет, банки. Это курортный рай на юге рядом с Россией, страна с древними традициями. Здесь самые чистое море на всем Черноморском побережье в южной его части, купальный сезон длится с мая до ноябрь, 220 солнечных дней в году. Абхазия известна как страна виноделия и цитрусовых.